Leer je collega's kennen!

Dance@Work is niet alleen een conferentie door dansprofessionals, maar ook een netwerk van en voor dansprofessionals! Maandelijks komen wij bijeen in Utrecht om expertise en ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Houd de Facebook pagina van Dance to the People in de gaten voor updates over aankomende netwerkbijeenkomsten! Of schrijf je nu meteen in voor deze community en ontvang de uitnodiging voor de volgende borrel direct in jouw mailbox!

Name *
Name

Trainers Dance@Work 2018

eldridge_2015_01.png

Eldridge Labinjo staat al meer dan 30 jaar op het podium. Eerst als danser, daarna als spreker. Eldridge is expert op het gebied van (non-verbale) communicatie. Tot zijn klanten behoren bekende politici, universiteiten en grote corporaties. Eldridge is bestuurslid van de stichting Dance & Creative Wellness

unnamed-2.png

Horst Timmers heeft een professionele carrière als DJ. Als oprichter van Dance at Work maakt hij groepen los die vastzitten. Hiervoor gebruikt hij een combinatie van dansen, verbale encountering, human dynamics, appreciative inquiry en transactionele analyse. Dansen is een fijne non- verbale tool. 

Screen Shot 2018-05-06 at 2.14.23 PM.png

Claudia Kratzheller has over a decade of experience in bringing body awareness and physical presence to the workplace. As a yoga therapist and tango teacher she does so with her own company Body-Linguistics. She also works as cross-cultural leadership coach for the Executive Performance Training (EPT).

Foto Esther z:w .jpg

Esther Arends is lichaamsgericht docent, trainer, coach en de grondlegger en auteur van de methode ‘Reis door het Lichaam’. Ze is afgestudeerd B.A. social worker en gecertificeerd docent in de Nia™ technique. Haar achtergrond ligt in de psychiatrie, jeugdzorg en het primair onderwijs. 

Foto Inéz.png

Inéz van Heijningen is danstherapeut. Haar achtergrond ligt in de geestelijke gezondheidszorg waar ze heeft gewerkt met volwassen in de verslavingszorg, psychosezorg en langdurige zorg. Ook begeleidt ze jongeren met problematieken rondom hun sociale-emotionele ontwikkeling. 

JosDolstra.jpg

Jos Dolstra is danstherapeute en oprichter van het Body & Mind Language Instituut (BMLI), een HBO geaccrediteerde coach opleiding. BMLI gaat uit van de relatie tussen lichaamshouding en levenshouding. Dominique Dolstra is BML trainer en  Organisatiepsychologe. 

foto change.png

Lia Bolte begon als danseres bij het NDT. Momenteel werkt ze als actrice, coach en trainer aan Persoonlijk leiderschap. Ze begeleidt mensen in cultuur & verandertrajecten binnen organisaties vanuit de principes van Play: presence, leap in, adaptiveness, yes and en impact! Ook is ze werkzaam als trainer bij Change Your Rhythm.

foto merijn.png

Merijn Oudheusden is oprichter van Diamatrix - Teamspirit Dance Workshops in organisaties; Oprichter en Co-directeur van de Biodanza school Utrecht; Docent Dansexpressie en Klinisch Psycholoog. Zijn 20 jaar ervaring als dansworkshop facilitator past hij nu toe in zijn Teamspirit Dance Workshops voor organisaties.

Foto Jolanda Spies.png

HR Business Partner voor het MKB, trainer en danscoach. Altijd in beweging, betrokken, open, geduldig en enthousiast. In het contact puur, zonder poeha.

Video:
dansend meer inzicht over jezelf

Chantal Clarijs-Geuze zwart wit.png

Ik coach mensen en teams die willen leren hoe ze gevoel, intuïtie en innerlijke wijsheid kunnen gebruiken in leven & werk. Met als resultaat meer verbinding met zichzelf en mensen om hen heen.

Wie ben ik (3b zwartwit).png

Als life- & danscoach zet ik jouw letterlijk en figuurlijk in beweging. Door een betere balans tussen lichaam en geest krijg je meer bewustwording, meer zelfvertrouwen en minder stress.

Video:
Verlaag het ziekteverzuim met danscoaching

0.jpg

Coach & Businesspartner voor Executive en Professional. Begeleider van zakelijke- en persoonlijke veranderingsprocessen. Mijn motto: zaken veranderen pas als jij het in beweging zet!

Caroline Renette april 2017 LR 6 (1).jpg

‘Welke beweging wil jij maken?’ Als danscoach ben ik erg geïnteresseerd in het antwoord op die vraag. En dat antwoord kan alleen jouw lichaam geven. Hoe? Door te bewegen! Direct, krachtig en effectief.

Video:
Wat doet een danscoach?


Leden Dance@work Community

irene-pasfoto-all.png

 Door mijn werkervaring bij bedrijven en universiteiten, voordat ik danstherapeut werd, weet ik als geen ander de waarde van een creatieve en lichaamsgericht aanpak. In mijn sessie voor o.a. burnout preventie pas ik dans, tai chi chuan en mindfulness toe. 

Untitled-design-3.png

Als stress- en burn-out coach help ik leidinggevenden werkgevers met het voorkomen van onderbezetting en hoge verzuimkosten. Dat doe ik door middel van persoonlijke coaching, workshops en trainingen. In de groepstrainingen pas ik (elementen van) 'salsa-dansen' toe.

Marielle

Beweeg je verder biedt danscoaching voor individuen en/of groepen. Deze creatieve vorm van coaching wordt op een doelgerichte, betrokken en verhelderende manier gegeven.